Сервис за запознавање
Најава
EnglishDatingGermanDatingRussianDatingEstonianDatingSpanishDating

Франција Мажи

барам Женско Долга врска или брак Belfort Coccinelle69

Future together


Coccinelle69, 48 , Belfort

Долга врска или брак

Разведен/а

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Paris Man

Hello I am from Paris


Man, 67 , Paris

Долга врска или брак

Разведен/а

Аналитичар

Бели / Белец

барам Женско Допишување Taissy Nicolas

Јас сум машко, 50 , барам женско години од 45 до 55


Nicolas, 50 , Taissy

Допишување

Разделени

барам Женско Долга врска или брак Paris Franckhoimian

Јас сум машко, 40 , барам женско години од 25 до 35


Franckhoimian, 40 , Paris

Долга врска или брак

Сам/а

Твојата професија: Друго

Твојата раса: Друго

барам Женско Тип на врска: Било која Roubaix Chouchou

Bonjour tous le monde...


Chouchou, 51 , Roubaix

Тип на врска: Било која

Твојот брачен статус: Друго

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Marseille Louisweet

I am looking for a nice and charming free woman for a serious relationship, or for marriage. I'm not alcoholic, not addicted, not violent, not angry. I am generous, loyal, respectful, optimistic, gentle, caring.


Louisweet, 68 , Marseille

Долга врска или брак

Разведен/а

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Paris Alikyanuk

howdy


Alikyanuk, 55 , Paris

Долга врска или брак

Сам/а

Доктор

Твојата раса: Друго

барам Женско Долга врска или брак Saint-Amant-Roche-Savine SingleTHIERRY

Јас сум машко, 47 , барам женско години од 20 до 40


SingleTHIERRY, 47 , Saint-Amant-Roche-Savine

Долга врска или брак

Сам/а

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

барам Женско Тип на врска: Било која Ploéven Celte

Јас сум машко, 51 , барам женско години од 25 до 43


Celte, 51 , Ploéven

Тип на врска: Било која

Сам/а

Техничар

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Rennes Pierre750

J'aimerais faire des rencontres


Pierre750, 57 , Rennes

Долга врска или брак

Вдовец/ица

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

Франција Мажи 1 Франција Мажи 2 251.

Personals |Мажи |Жени |Absolute Agency

Dating Affiliates