Сервис за запознавање
Најава
EnglishDating GermanDating RussianDating EstonianDating SpanishDating
dot.gif

Италија Мажи

барам Женско Долга врска или брак Caserta i2dk024nnz

Јас сум машко, 18 , барам женско години од 20 до 40


i2dk024nnz, 18 , Caserta

Долга врска или брак

Сам/а

Администратор

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Catanzaro i2bm024oi0

Ciao mi chiamo Alberto


i2bm024oi0, 39 , Catanzaro

Долга врска или брак

Разведен/а

Архитект

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Baltimore stefannor

Јас сум машко, 43 , барам женско години од 39 до 69


stefannor, 43 , Baltimore

Долга врска или брак

Вдовец/ица

Инженер

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Orio al Serio cypy_go

ciao


cypy_go, 19 , Orio al Serio

Долга врска или брак

Разделени

Твојата професија: Друго

Твојата раса: Друго

барам Женско Тип на врска: Било која Cremona italian44

Јас сум машко, 49 , барам женско години од 18 до 45


italian44, 49 , Cremona

Тип на врска: Било која

барам Женско Долга врска или брак Venezia Musapur

ciao. io sono Musapur. iocerco una donna seria per sposare. grazie


Musapur, 46 , Venezia

Долга врска или брак

Разведен/а

Продавач

Азиско

барам Женско Тип на врска: Било која Milano Tarik_anm

Јас сум машко, 40 , барам женско години од 20 до 40


Tarik_anm, 40 , Milano

Тип на врска: Било која

Сам/а

Претпоставен / Шеф

Бели / Белец

барам Женско Долга врска или брак Venezia walter90298

Јас сум машко, 34 , барам женско години од 18 до 34


walter90298, 34 , Venezia

Долга врска или брак

Сам/а

Инженер

Латино

барам Женско Roma A4007448

Provo con una descrizione breve ma,molto breve. Altezza 1.88, Occhi verdi, Simpatico, bello a quanto dicono :-), esigente, amo lo sport, viaggiare, adoro la sincerit


A4007448, 43 , Roma

Сам/а

Управител

Латино

барам Женско Тип на врска: Било која Bologna garimo71

Јас сум машко, 46 , барам женско години од 27 до 37


garimo71, 46 , Bologna

Тип на врска: Било која

Сам/а

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

Италија Мажи 1 Италија Мажи 2 456.

Personals |Мажи |Жени |Absolute Agency

Dating Affiliates