dating service
Login
EnglishDating GermanDating RussianDating EstonianDating SpanishDating
dot.gif

Inggris Lanang

Goleki wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Dallas ivyfreestyle

looking for a life partner..


ivyfreestyle, 30 , Dallas

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Programer

Cemeng / keturunan Afrika

Goleki wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Georgetown i5ci0243nq

Seeking a loving woman for marriage.


i5ci0243nq, 70 , Georgetown

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

Goleki wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan London i5oi024kof

Life goes on!


i5oi024kof, 41 , London

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Insinyur

Putih / Kaukasus

Goleki wong Wadon Enugu i4ng024yao

Aku wong lanang, 28 , Goleki wong wadon tekan 20 Tinuju 40


i4ng024yao, 28 , Enugu
Goleki wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Ādīs Ābeba i4li024x70

Hello!


i4li024x70, 28 , Ādīs Ābeba

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Cemeng / keturunan Afrika

Goleki wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan  i42iau2rdo

Aku wong lanang, 28 , Goleki wong wadon tekan 18 Tinuju 27


i42iau2rdo, 28 ,

Jangka panjang utawa pernikahan

Goleki wong Wadon Penpal جده i3q3024thq

Aku wong lanang, 27 , Goleki wong wadon tekan 20 Tinuju 50


i3q3024thq, 27 , جده

Penpal

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

Goleki wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Malden i3dc024mqo

Aku wong lanang, 61 , Goleki wong wadon tekan 35 Tinuju 55


i3dc024mqo, 61 , Malden

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Menejer

Putih / Kaukasus

Goleki wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan London i2oe024r4m

Hola Princesa


i2oe024r4m, 55 , London

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Konsultan

Putih / Kaukasus

Goleki wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Chelmsford i2k4024dez

Aku wong lanang, 45 , Goleki wong wadon tekan 38 Tinuju 50


i2k4024dez, 45 , Chelmsford

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Teknisi

Putih / Kaukasus

Inggris Lanang 1 Inggris Lanang 2 1909



.

Personals |Lanang |Wadon |Absolute Agency

Dating Affiliates